NYOMTATÁS

UV nyomtatás nyomtatás, 0-10 színig, 4 flexó nyomógépen, összesen 35 nyomómű kapacitásával.

digitális nyomtatás 4 színig

nyomtatás a ragasztóoldalra is

fóliázás, laminálás, ívre vágás

hideg fóliázás

Stancolás

Nyomógépeink hagyományos hengerstancoló művekkel vannak ellátva, melyekből több is található rajtuk, így speciális műveletek ellátására is alkalmasak. Emellett van síkstancoló egységünk is valamint üzemeltetünk lézerstancoló gépet is, hogy a tekercses öntapadós címkék stancolási követelményeinek maradéktalanul meg tudjunk felelni.

EGYEDI AZONOSÍTÁS

Termékeink sokszor hamisítás és/vagy lopásvédelmet is kell szolgáljanak, így rengeteg olyan biztonsági elemet tartalmazhatnak, amelyek meglehetősen megnehezítik másolásukat, sokszorosításukat. Emellett sok esetben olyan termékeket gyártunk melyek egyedi kódozva, sorszámozva és egyéb azonosítókkal ellátva kerülnek ügyfeleinknél használatba. Legyenek azok kaparós felülettel takart, egyedi vonal vagy akár QR kódokkal is ellátott, speciális promóciós termékek, vagy speciális gyártási azonosítóval ellátott, teljes visszakövetést lehetővé tevő, egyedi azonosító címkék.

MEGOLDÁSOK KÜLÖNLEGESSÉGEK

Klasszikus meleg fóliázás, mely széles fémes, pigment és holografikus választékban érhető el, mely alkalmas kis és nagy mennyiségek fóliázására is. Réz vagy magnézium klisékkel készülő eljárás, melyek készítése során CNC technológiával, mikrodombor felületek is kialakíthatók, ezáltal egyedi hatást kölcsönözve a terméknek. Természetesen a hagyományos dombornyomási technológia mellett, elérhető a 3D aranyozási technológia is, mely egy speciális eljárással, „visszanyomhatatlanná” teszi a dombor fóliázást.

Öntapadós termékek

Papír
Műanyag
Újrahasznosított
Lebomló
Booklet
Specialitások

Felületnemesítés

Prégelés -> klasszikus melegfóliázás, széles fémes, pigment, holografikus választékban, alkalmas kis és nagypéldányszámra! Fém klisével történő eljárás, amit lehet domborítáni vagy 3D formálni.

Hidegfóliázás -> hatékonyság szempontjából előnyos, magas termelékenységet biztosít, mivel ​egy menetben, elérhető széles szín, pigment és holografikus választékban, felülnyomható és újrahasznosítható!

Cast&cure -> A holografikus hatások elérésének leghatékonyabb, és legolcsóbb módja, környezetbarát technológia, mely egymenetben készül a nyomtatással.

Biztonsági festékek -> Rengeteg egyedi megoldás elérhető a színváltós festékektől az UV reagens megoldásokig, ezeket már kispéldányszámtól lehetőség van alkalmazni.

Metalizálás -> Az utóbbi idők környezettudatos megoldása a metalizált anyagok kiváltására a Vákuum pigmentált festékek alkalmazása. Lebomló magas metál hatást biztosító felület.

Prémium festékek -> Tört arany, speciális fehér, matt fekete stb. megoldások az elmúlt években nagy divat, mivel a termék minőség érzetét növeli, viszont költség szempontjából minimális eltérést hoz.

Hologramok készítése: A hologram technológia specialitása, hogy a mai napig nem másolható nyomdai úton, ezért aki használja, tudhatja, hogy a terméke nem csak különleges design-t nyer, de biztonságban is van a hamisítók ténykedéseitől. A technológia sokszínűsége miatt a szerteágazó megoldásoknak csak a képzelet szab határt: Meleg és hideg aranyozófólia a címkéken és a csomagoláson szőnyegmintás vagy regiszteres formátumban, biztonsági vagy visszaszedhető matricák mind a termék védelmére, a különlegesség és minőség kiemelésére, vagy a garancia megőrzésére. A végfelhasználó kérése szerint könnyen kezelhetőek gépi és kézi alkalmazás esetén is, a 120 000 dpi-s felbontás pedig olyan grafikai lehetőségeket biztosít, amit kizárólag a hologrammal lehet elérni. Egyedi termékeink aranyozó fólia esetén már kétszáz négyzetmétertől, hologram matricák esetén már 25 000 db-tól elérhetőek.